دلایل استفاده از ست قوری چینی کوچک در قوانین ملی کشور چین!

اولین ست های قوری چای در کشور من عمدتاً از جنس سفالی بوده است.

پس از اختراع چینی، قوری های چای سفالی به تدریج جایگزین ست های چای چینی شد.

قوری های چای چینی را می توان به ست های چای چینی سفید، ست های چای سلادون و ست های چای چینی سیاه تقسیم کرد.

1. ست قوری چای چینی سفید:

دارای ویژگی های خالی متراکم و شفاف، سرعت آتش بالا برای لعاب کاری و سفال، عدم جذب آب، قافیه شفاف و بلند و غیره است.

به دلیل رنگ سفید آن که می تواند رنگ سوپ چای را منعکس کند، انتقال حرارت متوسط ​​و عملکرد حفظ حرارت، رنگ های رنگارنگ و شکل های مختلف آن را می توان گنجینه ای در میان ظروف نوشیدنی چای نامید.

در اوایل سلسله تانگ، قوری چینی کوچک سفید تولید شده توسط Xing Kiln در استان هبی توسط همه در جهان استفاده می شد.

امروزه ست قوریهای چای چینی سفید ظاهر جدیدی پیدا کرده اند.

چینی Jingdezhen معروف ترین چینی سفید است و ست های چای دیگری مانند لیلینگ در هونان، تانگشان در هبی و کیمن در آنهویی نیز ویژگی های خاص خود را دارند.

قوری

2. ست  قوری چای سلادون:

ست های قوری چای سلادون در سلسله جین شروع به توسعه کردند.

در آن زمان منطقه اصلی تولید سلادون در ژجیانگ بود و محبوب ترین آن قوری با دهانه ای به نام Jitou Liuzi بود.

کوره Zhejiang Longquan Ge Kiln یکی از پنج کوره معروف در سلسله سونگ به اوج خود رسید و انواع اجناس سلادون از جمله قوری، کاسه چای، کاسه چای، فنجان چای، سینی چای و غیره را تولید کرد.

دو طرف رودخانه اوجیانگ به طرز بی‌سابقه‌ای باشکوه بودند، با بسیاری از کوره‌ها و آتش‌بازی‌ها روبه‌روی یکدیگر است.

3. ست قوری چای چینی سیاه:

در اواخر سلسله تانگ شروع شد، در سلسله سونگ شکوفا شد، در سلسله یوان ادامه یافت و در سلسله‌های مینگ و چینگ رو به افول گذاشت.

زیرا از زمان سلسله سونگ، روش نوشیدن چای به تدریج از روش سرخ کردنی تغییر کرد چای در سلسله تانگ به روش سفارش چای شرایط را برای ظهور ست چای چینی سیاه ایجاد کرد.

مردم در سلسله سونگ اثر چای مبارزه را می سنجیدند، اول از همه به رنگ و یکنواختی گل آش رشته چای نگاه می کردند و ابتدا «سفید تازه» را می گرفتند؛ «جای آب» بالای آن است.

کوره جیان در فوجیان، کوره جیژو در جیانگشی و کوره یوسی در شانشی همگی مقادیر زیادی ست چای چینی سیاه تولید کردند و به مناطق اصلی تولید ست های چای چینی سیاه تبدیل شدند.

در میان کوره های ست قوری چای چینی سیاه، «جیانژان» تولید شده توسط جیانیائو بیشترین تحسین را دارد.