مراحل آماده سازی رب انار خانگی راحت ولیکن این روش طولانی است و نیاز به صبر بسیار دارد.
ترفندهای شناخت تشخیص بهترین رب انار در تهران در مقایسه با انواع رب انارهای خانگی را می توانید در این مقاله بخوانید پس تا انتها با ما همراه باشید.
مراحل آماده سازی رب انار خانگی:
- اول از همه، میوه های انار دانه می شوند.
- سپس با استفاده از دستگاه گوجه فرنگی آب از دانه ها استخراج می شود.
- اگر می خواهید رب انار در تهران را در منزل تهیه کنید، در مقیاس کوچک، می توانید از غذاساز مخلوط کننده برای فشار دادن دانه ها استفاده کنید.
- پس از بیرون آمدن شیره، آن را روی آتش متوسط می گذاریم تا بجوشد.
- وقتی شیره شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و با هم زدن گهگاهی (هر 10 دقیقه) آب آن را می گذاریم تا بجوشد.
- رب انار زمانی آماده است که حجم کل آب میوه حدود 80 درصد کاهش یابد.
- محصول نهایی یک شربت غلیظ و قهوه ای شیرین و تند است مملو از مواد مغذی است.
در مرحله اول دانه های انار جدا می شوند و سپس آب با استفاده از “گوجه فرنگی فشار دهنده” استخراج می شود.
دانه های سفید جدا شده و دور ریخته می شوند و آب اناری زیبا جمع آوری شده است و بعد آب انار را برای جوشاندن به قابلمه منتقل می کنند.
آب انار را می گذاریم تا 80 درصد از حجم آن کم شود تا بجوشد و به مرحله غلظت مد نظر برسد در زمانی که آب انار در روی گاز در حال جوشیدن است تا به غلظت مورد نظر برسد لازم است تا شعله ملایم باشد تا رب انار ما تلخ و ته نگیرد و مرتب آن را هم می زنیم.