سیر ترشی
سیر ترشی تمام طعم سیر لذیذ مورد نظر شما را بدون تیزی سیر خام دارد این دستور پخت سریع ترشی ماه ها در یخچال نگهداری می شود و به راحتی مطابق با ذائقه شما سازگار می شود.
- سیر از قبل پوست گرفته شده
- بهترین راه برای لایه برداری
- سیر آبی
- تغییرات
اگر تا به حال لذت چشیدن سیر ترشی را نداشته اید، اجازه دهید اولین نفری باشم که این سیر سیاه لاغری خوشمزه را به شما معرفی می کنم.
یک آب نمک داغ ساده را روی حبه های سیر تازه و پوست کنده بریزید و شیشه را در یخچال بگذارید.
در طی یک یا دو هفته، آب نمک نیش خام و تند سیر را از بین میبرد و میخکهای شیرین و تند را از خود میگذارد که همانطور که در سسها و سالساها در یک بشقاب پنیر هستند.
سیر ترشی یک ترشی سریع و واقعی بدون نیاز به کنسرو است.
در واقع، ما آن را توصیه نمیکنیم، زیرا تکنیکهای کنسرو خانگی دما را به اندازه کافی بالا نمیبرد تا خطر بوتولیسم را در دمای اتاق از بین ببرد. خوشبختانه سیر ترشی حدود 3 ماه در یخچال نگهداری می شود.
از سیر ترشی به عنوان میان وعده لذت ببرید، آن را به ساندویچ ها، دیپ ها، سس های سالاد و سس ها اضافه کنید، یا در بشقاب پنیر بعدی خود قرار دهید.
من دوست دارم آنها را با زیتون های فانتزی برای یک پیش غذای خوشمزه مخلوط کنم همچنین می توانید از آب نمک در پانسمان ها، ماری های خونی را پانسمان ها، ماری های خونی یا مارتینی های کثیف استفاده کنید.