خرما ساير (نيمه خشک): اين نوع خرما (خرما ساير) به دليل رطوبتي که بين 15 تا 18 درصد دارد، پرطرفدارترين خرماهاي صادراتي هستند و به همين دليل اين خرماها در دسته بندي نيمه خشک قرار مي گيرند.
نتیجه میزان متوسط رطوبت آنها بر سطوح قابل درک آنها تأثیر می گذارد آنها عمدتاً از استان های جنوبی ایران مانند خوزستان، شادگان، آبادان، سربندر و خرمشهر هستند.
مشتریان خرما مرداب سنگ Sayer (نیمه خشک) را به دلیل طعم و استفاده از آن تقاضا می کنند.
به عبارت دیگر، چیزی که باعث می شود این خرماها تقاضای بالایی داشته باشند این است که به راحتی دانه ها را می توان جدا کرد رنگ این خرما از مایل به قهوه ای تا مایل به نارنجی متغیر است.
فصل برداشت خرما اواخر سپتامبر تا اواسط اکتبر است بنابراین، پیشنهاد می کنیم سفارش خود را برای محصول جدید رزرو کنید و در هفته های اول شهریور با ما تماس بگیرید.
خرمای نیمه خشک سایر را بیشتر به کشورهای آسیای شرقی مانند چین، هنگ کنگ و کره، هند و غیره صادر می کنیم.
شرکت ها و تولیدکنندگان از این نوع خرما بیشتر برای مصارف صنعتی برای تهیه رب و شیرینی پزی استفاده می کنند.
زاهدی در کانتینرهای خشک 20 فوتی قابل بارگیری و حمل است. برای اطلاع شما ظرفیت بارگیری کانتینرها:
کانتینر 20 فوت: تا 17 تن
زمان ماندگاری: یک سال پس از تاریخ تولید.
شرایط نگهداری: مصرف کنندگان می توانند خرمای زاهدی را در دمای اتاق که دارای تهویه هوای مناسب و عاری از گرد و غبار باشد نگهداری کنند.
اما به نظر حرفه ای ما بهتر است آنها را در یخچال خنک (زیر 5 درجه سانتیگراد) و خشک با تهویه هوای مناسب نگهداری کنید.
زمان تولید: بستگی به مقدار مورد نیاز شما دارد. بنابراین، می تواند بین 15-25 روز کاری متفاوت باشد.