خصوصیات درجا نشان داد که خصوصیات محلی ویژگیهای فنوتیپی متنوع درخت و میوه هستند.
با این حال، توصیف کننده های مورفولوژیکی و فنولوژیکی را می توان توسط محیط تغییر داد.
بنابراین، یک ویژگی مورفولوژیکی دقیق نیاز به ارزیابی مواد در یک محیط در طی سالهای گذشته دارد.
این ارزیابی دقیق از ژرم پلاسم های محلی می تواند ژنوتیپ های را به طور خاص با شرایط رشد سازگار کند و نشان دهد.
برای حفظ و مطالعه ژنتیکی محلی فندق در تهران، یک مجموعه میدانی با 41 توده محلی و 17 توده غیر محلی در SERIDA ایجاد شد.
این کار تغییرات فنوتیپی مشاهده شده در ویژگی های فنولوژیکی و مرفولوژیکی میوه و همچنین ترکیب شیمیایی را در میان فنوتیپی در این مجموعه توصیف می کند.
فواید فندق برای سلامتی چیست؟
فندق یک میان وعده خوشمزه است و یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها است.
هنگامی که یک فرد آنها را در یک رژیم غذایی متعادل و کنترل شده با کالری قرار می دهد، آجیل ها چندین فواید سلامتی نیز دارند.
فندق منبع خوبی از فیبر غذایی است خوردن فیبر زیاد حرکات منظم روده را تشویق می کند و به جلوگیری از یبوست کمک می کند.
دستورالعمل های غذایی منبع معتبر در ایالات متحده توصیه می کند که زنان 31 تا 50 ساله 25.2 گرم (گرم) فیبر غذایی در روز بخورند. مردان در همان محدوده سنی باید 30.8 گرم فیبر در روز بخورند.
یک وعده 28 گرمی فندق حاوی حدود 2.7 گرم منبع مطمئن فیبر رژیمی است.
طبق تحقیقات اخیر، خوردن آجیل ممکن است به برخی افراد کمک کند تا وزن کمتری داشته باشند.
یک مطالعه در سال 2018 ارتباط بین مصرف آجیل، کاهش افزایش وزن و کاهش خطر چاقی را نشان داد.
در این مطالعه، شرکتکنندگانی که آجیل بیشتری میخوردند، نسبت به افرادی که مصرف نمیکردند، کمتر دچار اضافه وزن میشدند.